keskiviikko 21. elokuuta 2013

terkut ikävän keskeltä

Hellou! Miusta on kuukunu viimeeks taas pitkä aika sitte, mut kaikki on ihan ennallaa. Toista kouluviikkoa taputellaa ja no miulla on rankka eka jakso mutta mielummin ehkä nytten kun keväällä - osa syyllinen siis miun kiireeseen. Eilen sain myös aikaseks käyä ottamas ripsienpidennykset, wuhu onnellisuus, tai ehkä enemmänki helpotus. Weekendit meni ihan huipusti ja Guettarakkaus ei meinaa hyytyä millään, oli se vaan niin loistava. Tän päivän koulukuvauksesta selvitty, miksei ne voi ikinä onnistua, mikä siinä on :D Viikonlopun lusin suurimmaks osaks töissä ja nään miu Monaa, joka lähti nyt siis Savonlinnaan opiskelemaa - poden aivan järkyttävää ikävää, taitaa lähes jokaisen vempeleen taustakuva näyttää samalta, pusuja sinne !!

keskiviikko 14. elokuuta 2013

WELL HELLO

Siinä pari uutukaista mitkä eilen H&M paketista kotiutin, noitten lisäks valkoset kangaskengät jotka sit unohin kuvata ! Ihan perus musta valkosta asustetta en tiiä niinkää käytöstä, mut netissä ne on aina niin kivan näkösiä. Tänää miun tosiaa pitäs kerätä tehä tuhat ja yks hommaa. Oon neljään asti koulussa, miun pitäs pakata, mennä harkkoihin ja johonkin väliin sulloa koulujuttuja. Huomenna Liisankaa suunnataan Lahteen Katjanluo yöks ja Lauantaina sitte Helsinkiin ja WEEKENDEILLE, wuhu !! Nyt kuitenki alotan suunnitelmat alusta ja meen istumaa koulunpenkille, hyvää loppuviikkoa <3

tiistai 13. elokuuta 2013

HAPPY

kasvopuhdistus & upee seinätarra, mitä en oo vielä seinille sommitellu
pitkähihane reenipaita & reenikassi
superhyvät hiustuotteet
Koulu startattu tänää, ihan hyvillä mielin koska alko ne työt jo väsyttämään. Pääsee siis kouluun vähän lepäämään, taino mitä tää eka jakso nyt on 4päivänä oon neljää asti koulussa, nopeesti se menee kai - niinhän se kesäkin meni. Kuitenki eilen aattelin tehä vikat shoppailut kesäloman kunniaks, mukaan tarttus muutama mekko, pari paitaa ja joitakin pikkusia asusteita. Ennen sitä käytii kuitenki tutor- ryhmän kanssa tekemässä tän päivän suunnitelmat valmiiks, eli miten niitä ykkösiä pelotellaan :D Tää päivä suju kohtalaisen hyvin, pakkasin laukun jo huomista varten, uuet vermeet kannustaa vähän opiskelemaa - hetkeks ainakin. Kirjat on lähes hommattu, enää se vaatii sitä motivaatiota miulta itteltää... Iltapäivästä äippä sai kuitenki innostumaa, että lähetää käymää lappeenrannassa. Tuossa kuvina muutama juttu mikä mukaan lähti nopeelta reissulta. Sain myös tänää happyhappy uutisia, saan koko 2.lukuvuodeks ipadin koululta ihan omaks, toki sillä tehää myös koulujuttuja, mutta kyllähä se tulee varmasti muutenki käyttöön :) 
kyselkäähän miulta TÄÄLTÄ ihan mitä mieleen tulee !

sunnuntai 11. elokuuta 2013

väsynyt lapsi

Oon aivan loppu. Nyt on takana kahen päivän leiri mikä meni säbäillessä, pesäpalloa pelatessa ja uidessa - ainii ja useemman kerran syödessä. Tanhuvaara, kiittikuitti nyt ollaan niin puhki. Lepoaikaa meillä ei tainnu olla muuta kun tuo yö aikaa nukkua, toimintaa riitti ihan aamusta iltaan ja sen taitaa huomata oikein hyvin :-D Huomenna miun täytyis raahautuu käymää koululla jotai tutor juttuja ku tiistaina se taas sit alkaa. Kirjat oon lähes hommannu ja muutenki valmistautunu kohtalaisen hyvin. Nyt lähen lepäämään, palaillaan tässä joku päivä ihan vaikka kunnon kuvien ja postauksen merkeissä !

sunnuntai 4. elokuuta 2013

a little party never killed nobody

       
Heippa ! Syy hiljasuudesta on se, että sain tiistai-iltana aivan loistavan idean - lähen jo huomenna, siis keskiviikkona reissuun töiden jälkeen. Lähin siis vikalla junalla serkun luo Lahteen ja no ne pari päivää meni niin nopeesti, et hirveesti ei mitää keretty tehä, muutama ostos tosin tarttu matkaan. Perjantaina sit lähin siitä Fannin luo Heinolaan, meillä oli molemmilla aivan hirmunen nälkä, lähettiin Lauran luo tekemää hamppareita, nnjam ne oli tosi hyviä. Lauantaina Fasutin oli koko päivän melkee töissä, ni sillä aikaa hengailin Laurankaa ja suunniteltii iltaa - sillon siis lähettiin Sysmään parin kaverin synttäreitä viettämään. Miulla oli tosi mukavaa ja varmaa monella muullaki :) Tänä aamuna alotin heti reissaamisen, menin bussilla lahteen, kaks tuntia ootin junaa, jolla sitte pari tuntia sitte kotiuduin ja nyt oon ihan rättiväsyny ja harkitsen treeneihin lähtöä. Miun ens viikko on pelkkää töitä, paitsi viikonloppuna lähetää joukkueenkaa sinne tanhuvaaraa, se loma ois sit paketissa. Palaillaaan, pusuja !