tiistai 18. kesäkuuta 2013

I told you girl when you first met me, it's a crazy world

     
-joukkueen talkoita - lappeenrantashoppailua - hengailua ja sitä vähäistä aurinkoa - vammailua näitten siskostenkanssa-
-ihana auringonlaskuilta satamassa, tää mussukka nimittäi lähtee syksyllä tanhuvaaraa opiskelemaan - töitätöitä - olin viime viikonlopun lahessa serkkujen luona - lahtishoppailu on se must -
Moi, miusta ei oo kuulunu kahteen viikkoon mitään. En tiiä, mutta miulla ei oo ollu innostusta kirjottaa elämästä, mikä kulkee vaa paikallaa. Ei oikeesti tapahu mitään mainitsemisen arvosta, käyn töissä, näen kavereita, käyn shoppailemassa ja sillon tällön reenaan. Kuitenki tossa on nyt pari kollaasia missä kerron mitä tähän kahtee viikkoo on sisältyny. Ehkä se valo pilkistää kohta tännekkin, mukavaa kesälomaa !

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

YO

Moikka ja erityisesti hyvää kesälomaa kaikille ! Perjantaina oli tosi rentoilupäivä koulussa, oikeestaa käytiin vaan syömässä ja oli meillä yhet bändiharkat. Lähettiin käymää Roosan ja Sininkaa Lappeenrannassa iltapäivästä, aika pikavisiitillä - siinäkin kerkesin housut ja paijan kuitenki nappaamaa mukaan. Lauantaiaamusta mentii koululle lakkiaisjuhlaan ja sieltä lähin hirmukiireellä Jutan isoveljen ylppäreihin koko päiväks kuvia ottamaan. Kotii tulin viien aikaa ja nopeesti vaihoin vaatteet ja suuntasin Hennalle alkuillaks tyttöjenkanssa, mistä sit lähettii iltaa viettämää Lappeenrantaan. Nyt oon valmistautunu huomisee työpäivään ja illalla kai treffaillaa tyttöjenkanssa :-)